02:13 (AM)

Weet je waarom ik eigenlijk niets zei, toen er vragen gesteld konden worden…? Omdat ik anders ruzie zou starten…

Zie dit als een krantenkop: “Een zetel in het Europese Parlement, om daar over niet in het Europese Parlement zitten te praten?”

Wie is dan wie, in de deep-state? I’m still trying to dissolve it…

Ik heb niet genoeg ruimte om dan te zeggen: “De lijsttrekker is niet elke stem in de partij. Als in het gebeurt mede in zijn naam, maar hij gaat daar niet zitten.” Dus het volgende is niet op hem van toepassing:

“Een zetel in het Europese Parlement, om daar over niet in het Europese Parlement zitten te praten?” Waarom ga je daar dan in de eerste instantie heen? Ga dan toch helemaal niet? Het klinkt toch een beetje…. Jaa dom…?

Als de media die discussie daarover begint op een live stream, zou ik iets negatiefs doen tegenover degene die ik juist wil steunen.

Ik moet mijn websites afmaken, maar ik ben moe… Ik heb honger, en zou – later pas terwijl mijn maag nu knort – boodschappen moeten doen, omdat ik, hoewel ik alles dat me eetbaar lijkt, eet, zelfs niet al het verse eten in Nederland, lekker vind… Ah help x_x.

Nexit betekent toch: “Niet naar het buitenland gaan, om over de problemen in je eigen land te discussiëren, en handel op basis van individuele bondgenootschappen, in plaats van vriendjespolitiek.” ¿

Brexit, Nexit, Espexit, Frexit, Itexit, Dexit… That’s it 😀 . #DOCIS…
~~~
10:50 (AM)

Ik werd wakker met twee dilemma’s:

 1. Ik wil zelfmoord plegen, maar mijn moeder is thuis.
 2. Ik probeer te sterven van de honger – want ik wil echt niet naar de supermarkt – maar dat lukt me nooit.

Ik ben de manier waarop ik word behandeld echt ZO FUCKING ZAT.

 1. KANKER DOMME RACISTEN. IK KAN ER HELAAS NIETS AAN DOEN DAT IK IN DIT GAT GEBOREN BEN. DAT KOMT DOOR JULLIE VOOROUDERS.
 2. De mensen die nog steeds denken dat ik zwakbegaafd ben, tegen wie ik beleefd blijf omdat, wanneer ik diegene met eigen handen het leven ontneem, ik zo veel meer haters zal krijgen dat ik nergens meer veilig zal zijn. Ik ben in mijn eigen fucking huis NIET EENS FUCKING VEILIG.

Iedereen kent mij serieus zogenaamd niet? Voor wat er TWEE JAAR GELEDEN gebeurde, was ik al een aardig bekend gezicht. Erna… Jullie publiciteit heeft mijn imago levenslang internationaal beschadigd. Het enige wat ik nog kan doen is ertegenin schreeuwen en laten zien DAT IK TOCH ECHT HELEMAAL ZELF MIJN FUCKING VETERS KAN STRIKKEN. “Pas op de FUCKING GROTE RUIMTE TUSSEN DE DEUR EN WAAR JE NU STAAT.” IK BEN NIET FUCKING BLIND!?! IK WIL JE FUCKING HULP NIET.

MAAR JULLIE ZIJN IN REALITEIT ZELFS OOK NOG EENS TE DOM VOOR MIJ.

De maat is echt vol na meer dan twee uur te hebben GESTAAAAAAAAAAAN. Lil Fangs een stoel aanbieden? Lil Fangs spreektijd geven? Lil Fangs een mail laten sturen naar “Je praat te lang?” Nee. Ik ben de beste schrijfster in de hele fucking wereld, en je weet het.

Ik wil echt nooit meer naar buiten. Ik wil graag geen mensen meer zien, horen en spreken. Ik wil niet meer tot na de verkiezingen wachten, met mijn volgende poging. Weet je hoe erg ik programmeren eigenlijk haat? En waarom probeer ik het eigenlijk nog?

Eenzaamheid is dodelijk.

~~~

11:51 (AM) 

Ik heb echt zin om de hele dag in mijn bed te blijven liggen. Maar dan krijg ik sowieso weer gezeik over dat ik niets doe. Dat incasseren dan maar…

Mijn dilemma is echt grappig. Gewoon die “Wat doe je?”, wanneer ik mezelf probeer te verhangen.

Een akelig feit: het aantal views van deze post is nep. I was so bold to add a 2, when there were 22 views. So now there actually are 38 views, instead of 238. This is, in actuality, not a popular post.

I can never be popular, because I’m consciously using an overly stigmatized name, and after the “”SHE’S MISSING” *”two minutes later”* “SHE’S NOT MISSING ANYMORE””-campaign [comes with the looks…], I became stigmatized as publicity poison. (That’s why I’m very fond of my publicity poison idols. Who are unfortunately breaking my heart with their political distance…)

Ik ga het nog steeds proberen, hoor. Eerst even wachten tot ze weg is. Lig nog steeds in bed. Met dezelfde honger.

~~~

12:51 (PM) 

Dat ik doodga als een soort Rembrandt, doet me het meeste pijn. “Pas ontdekt nadat haar familie haar levenloze lichaam in huis vond.” De haat die ik voel is werkelijk grenzeloos, omdat ik in realiteit niet onbekend ben, maar gewoon genegeerd word.

~~~

13:47 (01:47 PM) 

I don’t want to die not knowing who my biological father is. I know I love him very dearly.

After this painful B situation, the new theories about the deep-state in my life, sound so crazy:

Did I dream that “B’s doppelganger” [my B is the person on the other side of my brain-to-brain communication] attempted to have sex with me in an isolation cell in the police station here, or did that actually happen?

Is it possible that, three years ago, twice there was a different lecturer, who looked a lot like the man I met – together with my mother and a friend of her – last Friday, and that he was there because he loves me so much?

There at two lectures, the office once and the police station after COPS I WANT TO KILL SOOOOOOOO FUCKING BADDDDDDDDDDDD forced me to sip their cup of poisonous shit and put me in an isolation cell, because brain-to-brain communication is still real and in my head I keep telling him that he has very good reasons to just say fuck it and come spend far too much time with me 🙁 .

Ik kan met droge ogen dood willen gaan en traumas herleven, omdat dat altijd al mijn hele leven is geweest. Ik schrijf nog steeds alleen pas in detail over de afgelopen twee jaar. Daarvoor was het niet veel beter. Ik mis mijn opa nog steeds, omdat we zulke goede zakenpartners geweest hadden kunnen zijn 🙁 . En hij was zo lief 🙁 . Mensen met een karakter als dat van hem, zijn bijna uitgestorven 🙁 .

~~~

14:09 (02:09 PM) 

I am now so clueless about who my B is… I’d kill to see those luminescent turquoise eyes again. He’s so tall that without making myself smaller, I can rest my head against his chest…

Sympathize with me on this one:

 • I finished my gymnasium in 7 years.
 • I’m black.
 • I quit the international economics  programme I had been allowed into, after 3 months already.
 • I’m female.
 • I’m tall.
 • My voice is deep but still feminine (it’s my height and that fucking Dutch food).
 • I went missing “for two minutes”.
 • I might be part Italian, which would mean that my last name is very incorrect. Italian people are often discriminated (sometimes in ways worse than black people are treated) in the Netherlands (and still it’s one of the top Dutch holiday locations… Ga jij eens heeeel gauw Nexit…).
 • I live in a white country. In the country where my roots lie, I’m seen as white. Here, “I’m black.”
 • My family will assassinate me, if I tell the truth about them.
 • Because I’m very intelligent, I can’t communicate smoothly with some.
 • My style is too intuitive for some to understand it without an extensive explanation.

Do you understand why I ask for your genuine sympathy?

~~~

14:41 (02:41 PM) 

Here I go again, starting something over “nothing”:


Harassment, de kaboela bus, culture pressure to behave like the flock… There are so many topics I have a very extensive opinion about…
~~~
15:35 (03:35 PM)

Still waiting to hear the alarm system indicate that someone is leaving the house… Then I can at least eat something and smoke “the enemy of the state” indica I bought yesterday.

~~~

15:49 (03:49 PM)

Hear hear…

Finally, it’s time for a peaceful lonely first meal of the day…

~~~