00:12 (12:12 AM)

Ik begin inmiddels mijn limiet te bereiken wat betreft gratis content. Zo ontzettend veel mensen kijken toe hoe ik lijd, en doen dat nog eens gratis ook. Ik denk dat het het meest bevredigend zal zijn als al mijn content van het een op het andere moment van hen afgezonderd wordt. Daarbij krijgen ze ook geen toegang tot het bestuur van mijn organisatie.

En mijn boek moet echt van Bol.com afgehaald worden en ik heb recht op 100% van de omzet die er is gemaakt met de verkoop van mijn boek. Ik weet nog steeds niet wie dit heeft gedaan, maar ik vind het echt ontzettend jammer dat dit achter mijn rug om is gegaan.

Ik heb geen zin in vandaag. Net zoals ik geen zin had in gisteren en de dag daarvoor. Het enige wat ik wil – zoals ik dat al meer dan 2 jaar lang aangeef – is een heropening van de cold case van Benoรฎt Crutzen en ik, en dat ik de rest van mijn leven met hem als mijn familie mag doorbrengen.

Meow ๐Ÿ™ .

~~~

01:01 (AM)

I’m not giving my supporters enough attention ๐Ÿ™ . My bloodlust is blinding me…

Of course, my supporters will be treated like kings and queens, while the world will be saved from those who have turned it into hell. Really ๐Ÿ™‚ .

I know I’m not allowed to say that I’m a Prophet, or even more than that, but who else can truly be that? And say that gender doesn’t matter… No one else can do what I do, the way I do it. But people have been trying. Everyone deserves their time to shine. Now it’s my time! We really need international reform…

And I really need my B ๐Ÿ™ โ™ฅ. My heart has been in pain, because of his absence, for so long :(. They have been keeping him away from me for too long. He was my only true friend, when I needed one ๐Ÿ™ . And I really need the assistance of grey haired white men, to be able to change the world and be heard…

Meoww I’m going to sleep. I love you โ™ฅ

xxx