Haha ik zou me een keer niet hoeven haasten… Mijn wekker stond op 11:00, maar ik werd ontzettend moe wakker. Dus 11:00 werd 11:30. 11:30 werd 12:00. 12:00 werd 13:00. Dus toen moest ik voor 13:30 mijn “ontbijt” afhebben om met douchen enzo erbij op tijd te kunnen zijn voor mijn trein van 14:30.


Dat schreef ik voordat me ineens te binnen schoot dat ik de klantenservice van telecom provider Scarlet moest bellen om te kijken of ik via de klantenservice wel mijn nummer zou kunnen doorgeven, omdat het online formulier een “+32 04” nummer afdwingt, en ik een “+31 06” telefoonnummer heb. Maar met al die tunnels enzo ging dat niet echt.

Daarna ging ik me wat meer verdiepen in de “epsilon-delta-definitie” en daarvoor was ik aan het eten. Check:

13:25 en ik wilde hier noodles in bakken, maar zag al dat ik mijn eten mee zou moeten meenemen en in het enige grote meeneembakje dat ik heb zaten aardappelpuree en spinazie van gister.

Dus zodoende had ik een prakkie en skipte ik noodles want water koken op elektrisch duurt lang vergeleken met inductie.

En was het 13:40 ofzo, dus snel douchen.

Ontbijt-lunchen in de Thalys Naar Amsterdam.

Lijst van dingen die ik moet doornemen voor morgen (voor fysica gewoon kijken wat die termen überhaupt betekenen).

In Amsterdam was ik net op tijd voor mijn afspraak met Rossana en dokter Helberg. We bespraken mijn nieuwe start in Antwerpen, de presentatie van mijn essay, mijn vakantie en wat formele zaken over mijn dossier bij hun (of alles goed geformuleerd is). Het was chill. Het gaat altijd zo ontzettend snel meow I have so much to mention still. 😮

Daarna eten bij mijn kennissen uit Amsterdam, waar ik een paar maanden bij gewoond heb begin dit jaar. Was er niet meer geweest sinds het moment dat ik daar weg ging met drama en al. Gelukkig zijn we allemaal pro’s in doen alsof dat allemaal niet gebeurd is. Het was fijn om er te zijn. Best jammer dat ik zo snel weer weg moest. Om de laatste Thalys naar huis te pakken en genoeg tijd over te hebben om nog even een blik op de lesstof van morgen te werpen.

Het was gezellig. De kinderen zijn echt groot aan het worden. En het was chill dat het tussen Jam en mij niet super ongemakkelijk was. Had eerlijk gezegd niet gedacht dat hij thuis zou zijn wanneer ik er zou zijn.

Ah en ik heb een cadeautje gekregen voor in mijn nieuwe huis, as well as eten en ginger ale. En voordat ik erheen ging was ik nog even snel naar de Jumbo om Fernandes, kokosmelk en krentenbollen te halen.

Haha ik ging met 2 tassen (mijn rugtas en een klein tasje voor mijn eten) heen en kom met 3 tassen terug.

Wilde bij Amsterdam CS nog langs shoppa gaan om wat spacecake in te slaan (geen wiri want dat is te verboden en dan krijg ik helemaal paniekaanvallen haha), maar – werd met de auto afgezet 🙂 – met al het gedoe op de weg – we vertrokken om ongeveer 19:25  – was ik om 19:50 bij Centraal en zou zomaar mijn trein missen als ik nog langs een shoppa zou rennen. En het zou helemaal onhandig zijn met die grote tas. Maar ik heb nog steeds trek in spacecake ay. 🙁

Op dit moment zit ik in de trein.

We zijn nu bij Rotterdam Centraal. De volgende halte ben ik thuis. Haha het voelt echt gek om Rotterdam te passeren onderweg naar huis. Gek maar echt heeerlijk. Heb al lang genoeg geprobeerd afstand te nemen van die stad. Het is me eindelijk gelukt.

Ah mijn stelling: “Zonder Antwerpen zou Rotterdam nooit zo groot geworden zijn, als havenstad.” What do you think? Ik stel dit in de context van dat men rond de 16e eeuw van die vieze piratenshit uit had gehaald – en daar haalt men dan nationale trots uit please stoppp – om de haven van Antwerpen te vernietigen en zo Rotterdam de belangrijkste doorvoerhaven te maken. Rotterdam kreeg bij de handelspositie die het al had ook een groot deel van de handelsmarkt van Antwerpen in handen. Vandaar mijn stelling.

Ah bijna thuis yay. 🙂

Morgen weer een dagje colleges – waaronder mijn eerste les fysica – en langs het sportkot om wat dingen te regelen zodat ik kan gaan basketballen voor de universiteit. (En ik overweeg een sportabonnement te nemen bij Basic Fit.)

Alvast welterusten ♥

xxx

21:15 (09:15 PM) [GMT -2]

On the train home