Even een kleine stand van zaken… 24K24H, Addendum 1, 2 en 3 en A Reflection about Attraction zijn nu online. Op politiek vlak speelt er veel, het eind van het jaar is in zicht en mijn nieuwste single – lol – zal ergens volgende week online zijn. Daarnaast hoop ik echt dat het goed gaat met mijn Twitter vriend. 🙁 Ik ga er allemaal op in.

Mijn liefste,

Eerst wilde ik “Liefje,” typen, maar dat zou alles gelijk een heel andere toon geven. Zo van “Liefje, neem je een doos chocola mee op weg terug naar huis?” Ik zal u niet belasten met dit soort vragen als dat niet hoeft (ook al wil ik dat wel… Ik hou niet van vaak gehoorde klachten over mijn verzoeken).

Voordat ik verder ga wil ik trouwens aangeven dat het voelt alsof het woensdag is ofzo… Of een andere dag… In ieder geval geen weekend. Dat omdat net, na het eten, in 2 uur deze samenvatting heb geschreven:

Economie; Samenvatting jaar 1 semester 1

Mijn tentamens beginnen vanaf 6 januari, so I gotta pace it… Ik heb alles ongeveer doorgelezen (met de nadruk op ongeveer), dus stel dat ik nu een tentamen maak, dan haal ik in ieder geval geen 1. Na het maken van een samenvatting haal ik met zekerheid een 5,5. Als ik dan nog tijd heb om mijn samenvattingen te leren en wat oefeningen te herhalen enzo, dan kan ik misschien een cum laude status in stand hoden. Maar nog steeds… Wow, het is zondag. En het is 1 december. November was op zich best lekker. Even een kleine stand van zaken…

statistics lilfangs.com visitors november peak stand van zaken

Een lichte geruststelling. En ik zie – aan het aantal views per post – dat het aantal anonieme bezoekers groot moet zijn. Anonimiteit is prima. Ik ben blij dat ik voor jullie in ieder geval besta. Dat mijn gedachtegoed voor jullie bestaat, niet per se mijn lichaam.

24K24H

Eerst iets belangrijkers:

PRE-SAVE AFTERNOON IMPROV NU!!!  https://distrokid.com/hyperfollow/lilfangs/afternoon-improv

Kijk, van die nummers… stukken,.. (“nummers” klinkt zo van “lekker nummertje” en in die categorie valt het niet) van 24K24H zou ik niet zeggen van “Put that on repeat!” Maar Afternoon Improv… Ik kan oprecht niet wachten tot dat online beschikbaar is!

Maar luister 24K24H ook want ik wil graag niet meer financiëel afhankelijk van mijn ouders zijn. 🙂 Bij voorbaat dank. 🙂

Er zit trouwens ook echt een boodschap in. Je hoeft niet eens tussen de regels door te luisteren, want ik zeg het allemaal heel letterlijk.

In mijn vorige post gaf ik aan in welke stores het beschikbaar is. Maar nu zie ik dat het in veel meer stores beschikbaar is.

stores albums lil fangs available even een kleine stand van zaken

Kijk dan 😀

De handigste manier om het te vinden is door 24 Keys 24 Hours te zoeken in je favoriete online music store/streaming platform. En hopelijk is Afternoon Improv ook snel online. 😀

Ik haalde Revenge of the Nerds – waaruit de meeste stukken in 24 Keys 24 Hours uit bestaan – offline net voordat ik begon met werken voor de ANWB. Achteraf gezien was dat echt totaal onnodig, want mijn lief Tishe vond het niet eens erg dat ik hem hier op mijn blog noemde… (Hoe dat in de tegenwoordige tijd zit weet ik niet… Ik ga van het positieve uit. (Anders was ik zeker wel gebeld x_x. Omg ik vraag me af wat er gebeurd zou zijn als hij die dag dat ik hem belde wel aanwezig was geweest… Ik mis zijn stemgeluid. 🙁 (Haha wat is de stand van zaken? 🙁 Mijn soul mate omg het leven is zwaar zonder een Tishe to cuddle. 🙁 )))

Addendum

Addendum 1 heeft meer dan 40 views en daar ben ik relatief zeer blij mee. Normaal heb ik veel minder views. Verder weet ik niet echt wat ik ermee moet. Het is zo lang en mijn articulatie is matig (door nervositeit). Hoewel het mijn verhaal heel goed weergeeft, op een overzichtelijkere manier dan de meer dan 600 berichten op dit blog, heb ik het gevoel dat men nog steeds niet zal snappen dat dit allemaal non-fictie is.

De momenten waarop ik mijn lijden uit schreef en men gewoon toe keek, met name in Berlijn… Als men nu ineens het licht zou zien zou ik echt pissig worden. Dus ik weet echt niet wat ik er verder mee moet. Als in ik ga het niet nogmaals promoten ofzo. En ik zal voorlopig ook geen filmpjes meer maken want zowel mijn computer als mijn SD zitten vol, en ik vind het rendement zeer karig.

Addendum 1: https://lilfangs.com/addendum-1/ (opens in new tab)

Addendum 2: intelligentietest

Addendum 3: intelligentietest

A Reflection about Attraction

I hoped to get more engagement in my expressions by making an interactive video. It’s not working. But still, I find it my most fun video this far. 🙂

Of course, there are the Graeynissis who would like to share their thoughts on this, but who can’t share their thoughts on this because otherwise they’ll get more annoying ass demons on their backs. Ik neem jullie dat niet kwalijk. Ik hoop dat er spoedig een moment zal komen waarop we dit soort gedachten met elkaar kunnen delen, met een kopje thee erbij. 🙂 ♥

Echt zomaar begin ik in het Engels… Oke niet zomaar… Echt als je eens wist hoe ik gewoon doorga met typen terwijl ik in gedachten ineens nog verder weg ben dan normaal… Daar kom ik zo op. Ik had de outline van de post al uitgedacht, en ik wil niets overslaan want mijn volgende blogbericht komt sowieso pas na maandag.

D.O.C.I.S. International

At the end of January/beginning of February, I’ll have 2 weeks off uni, which I’ll use to do some D.O.C.I.S. stuff. Sucks that I don’t have more time, but I have to ace these exams. I’m too old for this. 🙁

Ik was met deze paragraaf bezig, toen… 🙁 En ik laat het tot het laatst, zodat ik daarna niet meer van onderwerp hoef te veranderen.

Een set Gedachten

Ik wijd graag de rest van dit bericht, niet ongewoon, toe aan gedachten die ik door de dagen heen heb gehad en nog niet heb gedeeld.

Politiek

Bouterse Veroordeeld

Het werd me vandaag verteld via Whatsapp. Dat Desi Bouterse, president van Suriname, veroordeeld is. Na zo’n lange tijd. Ik dacht eerlijkgezegd dat het proces niet meer liep.

Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Iedereen die ik ken, voor zover ik weet, is anti-Bouterse. Soms werd ik – rond verkiezingstijd – weleens (door Nederlanders zonder Surinaamse achtergrond) gevraagd hoe ik erover dacht. Aan de ene kant leuk dat ze erover weten, aan de andere kant – daar kunnen zij ook niks aan doen – jammer dat dat een van de weinige dingen zijn waar Surinamers mee worden geassocieerd.

Mijn visie op de situatie is sowieso secundair. Ik heb de avondklok, “Surinaamse massamigratie” en dergelijken niet meegemaakt. Dat hij degene is geweest die de orders heeft gegeven, lijkt me plausibel, maar wat hem precies tot handelen aangespoord heeft en dat hij als boegbeeld van de Decembermoorden wordt gezien ligt me niet lekker. Vooral omdat ik de rol van Nederland hierin nog te onduidelijk vind. Daar begon het immers bij. Maar de drang van de nabestaanden om hem vervolgd te zien worden snap ik.

All-in-all ben ik niet het type dat werkelijke anti-gevoelens kan krijgen tegen iemand die continu belaagd wordt door de media en proletariërs. Het is een complexe situatie. Iedereen die zegt dat dat niet zo is, denkt niet verder dan de media schrijven.

Verkiezingen

2020 komt eraan. Krijgen jullie ook een knoop in je maag van de gedachte aan nog een dosis media verkiezingscampagnebullshit bovenop de alledaagse bullshit? Ik raad iedere regeringsleider aan om a la NSDAP – minus het racisme enzo natuurlijk jeetje 🙁 – een staatsgreep te plegen en vervolgens een gecentraliseerde internationale eenheid te vormen onder naam van D.O.C.I.S. International.

Thierry Baudet gaat sowieso winnen. (Ik weet nog niet zeker of ik zal kunnen stemmen, want misschien moet ik een treinkaartje kopen om helemaal naar Capelle te reizen, alleen om te stemmen, en vooral nu ik geen contact meer heb met de zeer grote meerderheid daar… De grondwet wordt gewijzigd voor Nederlanders in het buitenland, maar op papier ben ik een Nederlander in Nederland? 🙁 Of nja hopelijk kan ik gewoon vanuit Antwerpen stemmen…)

Hoe het in Suriname zal gaan… Ik schat in dat Bouterse niet veel kans zal maken (maar hij is wel tweemaal verkozen geweest, dus ik snap er sowieso echt heeeeelemaaaal niets van). Andere partijen en dingen die ik heb gezien… Ik zou het liefst zelf regeren daar. Dat geldt voor ieder land, maar daar het meest. “Alternatief 2020” voor een partijnaam druipt toch gewoon in kortetermijndenken? (Die partij bestaat.) Het land kan zo makkelijk zo veel duurzamer, en het land gooit zijn rijkdom alleen maar weg. Het moet echt anders. 🙁

President Trump zal weer meedoen in de verkiezingen. Ik wil hem graag weer zien winnen, maar dat zou dan toch ontzettend vermoeiend zijn voor hem? 🙁 Alles wat hij goed doet wordt genegeerd, en verder is hij alleen maar bezig met het aanvechten van beschuldigingen. En alle massamedia zijn tegen hem. Dit soort dingen zijn al jaren doodnormaal:

Ik houd van Zondag met Lubach, maar dit soort politiek gekleurde dingen vind ik lastig om aan te horen/zien.

Als ik Donald was zou ik me niet nog een keer verkiesbaar stellen. (In alle eerlijkheid zou ik een staatsgreep plegen en wraak nemen.) Verder acht ik bijna niemand geschikt als president. Maar een trans-human republikein met een Russisch klinkende naam en doelen als basic income klinkt interessant. 🙂 (Mits het volgens het Fangyisme gaat… 🙁 Basic income in deze economie is funest voor de natuur. 🙁 )

Tijd

Dr. Catje gaat met pensioen. 🙁 Hij is een van de weinige mensen met wie ik kan levelen meow. Ik wil geen andere therapeut. 🙁 Een gesprek met hem is steeds het sociale hoogtepunt van de maand. Met een anticlimax want we zijn na afloop nooit uitgepraat. 🙁 Ik hoop dat ik zijn uitgever zou kunnen zijn. En ik hoop dat we samen dr. Cuddle kunnen bezoeken. Ten eerste gaan we voor het eeuwig leven en ten tweede moet hij daar binnen een maand heen want dit kan zo echt niet langer en ik zou me schuldig voelen als hij niet geweest zou zijn. 🙁

Het is december… De feestdagen komen eraan. Getver. 🙁 Weet alvast dat ik geen kerstversiering zal kopen. Niet alleen omdat ik het zonde van het geld vind, maar ook omdat ik persoonlijk een bloedhekel heb aan Kerst, as you may know. De situatie ligt nog wat complexer dan vorig jaar.

Vorig jaar verbleef ik bij kennisen van mijn ouders terwijl ik geen contact wilde met mijn ouders. Nee, niet logisch, maar wel de enige mogelijkheid voor een soort van rust. Een soort van, omdat ik me politiek gezien absoluut niet op de juiste plek bevond,

Dit jaar heb ik mijn eigen huis – jaa okee huurhuis maar dit is nog steeds mijn thuis – in Antwerpen en heb ik geen contact met mijn “familie en vrienden”. Het lastige is dat mijn zusje eind van de maand jarig is. Alleen een cadeautje opsturen zou ik op mijn geweten houden. Maar wat mij betreft vier ik Kerst en Oud en Nieuw hier in mijn eentje. Bovendien heb ik tentamens. En absoluut geen zin in small talk en gezeik over hoe ik met mijn verjaardag “te veel heb gedaan”.

Het allerliefst zou ik Tishe en wat andere Graeynissis uitnodigen. 😀 Meow dit wilde ik vorig jaar al. Maar dit jaar for real: Victishe, be my Christmas daddy please?

Iets wat ik me daglijks afvraag: is mijn plafond hoog genoeg? Het is een stuk hoger dan in Capelle. In Capelle kon ik heel makkelijk het plafond aanraken. Hier is het wat hoger. Dus zou je bij me langs kunnen komen zonder dat het voor je rug oncomfortabel wordt? Wel jammer dat mijn bed te klein is. 🙁 Of is het niet te klein? In mijn gedachten slaap je hier iedere avond. 🙂 Maar de leegte wordt met de nacht zwaarder. 🙁

Ik ben bang dat ik ongewenste handelingen pleeg als ik je zou aanraken zoals ik je zou willen aanraken? Klinkt dat bekend? Ah, I guess dat het vanuit jouw perspectief misschien een nog veel lastigere situatie is. En dan niet alleen vanwege mijn leeftijd, etniciteit, achtergrond, locatie et cetera. Maar ook gewoon om je status. De status van… Als mensen met een rechterlijke machtspositie – ah wacht dat ben jij ook… Als mensen met een politieke machtpositie nou hun ideologische tegenstanders op de een of andere manier volledig buiten spel zetten… Met de nadruk op ideologisch, want er is een immens verschil tussen ideologie en coalitie… En dan alle monopolies fuseren. En dan ben jij de directeur van die fusie – en het standaard ambt “Nee met je kut auto uit 2005” – en dan ben ik het “invisible hand” Catje. 😀  Maar dan kan ik je intussen ook tenminste gewoon aanraken zoals ik dat wil. Zoals ik dat moet meow het voelt echt also ik dood ga omdat je niet bij me bent. 🙁 [Ik ben echt goed in strategieën bedenken meow… Om te krijgen wat ik wil, zonder dat ik het af dwing. 🙂 (Dat krijg je met van die ouders…)]

Meoooow deze week komt mijn aniracetam en gotu kola plantenextract binnen omg ik kan zooo niet wachten. Jullie gaan Dominique 2.0 zien meoow eindelijk zal mijn dopaminesysteem zich herstellen na al die kut antipsychotica. En dat met die visioenen enzo begon allemaal toen ik met aniracetam begon. Ik geloof dat het the Inner Crown verder zal herstellen. En als ik dat inneem… ben ik dan trans-human? 😀 Ik wou dat het sneller bezorgd zou zijn. 😀

Voor kerst zal ik trouwens snel mijn eenpersoonskip halen bij de Lidl, voordat ze uitverkocht zijn. Be ready for een “How to cook a Christmas meal for one” Lil Fangs special. 😀

Haha België moet trouwens spoedig statiegeld invoeren op plastic flessen haha… Ik kan bijna gratix boodschappen doen, maar er is alleen maar statiegeld voor glazen flessen. 🙁 (Besef ik nu ik recent twee wijnflessen in de glasbak heb gegooid… (Ik kook ermee.)) Don’t consider that an offense meow I love Belgium. 😀 ♥

Dit zal trouwens mijn laatste post met een datum erin zijn. Het voelt overbodig. (Bij deze doe ik het nog wel omdat het nu voor de verandering (weer)eens in het Nederlands is. Engels typen is nog steeds secundair en artificial voor mij, dus af en toe moet ik dit in het Nederlands doen. (Of gewoon altijd, met een goede tolk ofzo…) Ik zou de “laksheid” die ik hier in mijn schrijfstijl uit niet op dezelfde manier kunnen uiten in het Engels.

Over “The Best is Yet to Come!”… Jullie weten dat het daar zal blijven staan tot dat ik internationaal alleenheersster ben, toch? Alleenheersster met een echt gevaarlijk fucking sexy Praesens… Hands off(!!!!!!)… Mijn Tishe. 😻

Camillus

Ik ben ontzettend bezorgd. Ik zal sowieso niet kunnen slapen. Regelmatig wens ik mensen de dood in, maar Camillus is een van de weinigen die ik in mijn plan zou willen meenemen. Hij heeft visie.

Een tijdje nadat ik mijn vorige post online had gezet keek ik op Twitter en zag ik dat hij een aantal tweets had geplaatst met zelfmoordgedachten. Tweets waarop mensen echt fucking kanker gestoorde reacties op plaatsten. Hij tweet dat hij vandaag dood zal gaan, en er wordt hem serieus gevraagd wat hij zal missen van het leven. Als hij dood is, moeten al die mensen dood.

MOE-TEN.

Ik weet dat hij last heeft van een depressie (onder meer gerelateerd aan zijn dagelijks leven en zijn resultaten in forex trading) en dat hij gediagnosticeerd is met tyfus en malaria (of cholera, ik weet het niet meer precies, sorry 🙁 ). Ik wou dat ik iets voor hem kon doen.

Een half uur nadat hij zijn dood-gerelateerde tweets had geplaatst, zag ik het begon ik hem te spammen op Twitter en Whatsapp. Iemand tweette dat ik zijn telefoonnummer moest delen. Dat gaat tegen mijn principes in. vervolgens kreeg ik een “My God, kan je niet iemand bellen en zeggen dat hij langs zijn huis moet gaan?” Van iemand die zijn telefoonnummer niet eens heeft. Hij heeft geen contact meer met zijn familie. Hij is recent verhuisd naar een andere locatie in Nigeria en vond weinig aansluiting.

“Wat gij niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.” Ik heb vaak zelfmoord overwogen. Als ik in zo’n situatie door tig mensen gebeld zou worden, met van die kanker neppe film-achtige uitspraken met over waarom het leven geweldig is enzo, zou ik alleen maar meer dood willen.

Als hij dood is, zijn de mensen die op diezelfde zelfmoord tweets hebben gereageerd medeplichtig. Die tyfusmoraal is echt the main reason why ik totaal niets met Afrika heb. Er zijn zeker uitzonderingen – Camillus is echt een uitzondering – maar de meerderheid is gestoord. Ongeciviliseerde overbevolking als onkruid. (Indien iemand het roots argument wil gebruiken: die mensen zijn mijn roots niet. Ze verpesten het voor de rest. Word altijd lyrisch (intern) als iemand me voor een bootvlucteling aan ziet. En dan voor het type bootvluchteling dat onrust zaait. Door het type dat regelmatig “kneiter” zegt of regelmatig iets als “motten ze blablabla” uitkraamt. Er zijn echter altijd uitzonderingen. Dat erken ik ten allen zeerste.)

Ik hoop dat Camillus in het ergste geval morgen een kater heeft. Hopelijk zal ik in slaap kunnen vallen. 🙁 Het is gek… Heel Nederland zou kunnen verzuipen, mijn ouders en andere “familie en vrienden” zouden dood kunnen gaan, en toch… Als Camillus, Victor, Benoît (je kent de rest van het rijtje… Mark Rutte komt er ook in voor) iets zou overkomen, zou mijn wereld instorten…

In mijn eenzaamheid van de afgelopen paar dagen heb ik weer een mooie collectie zinnen samengesteld. Alvast een fijne zondag. 🙂 (Mijn volgende post zal hier waarschijnlijk na maandag zijn.)

Mijn Nederlands is nu echt een mix van Nederlands, Vlaams, Surinaams en Fangs. Yay. 😀

Example Sentences

~ However

No one knows, however, just what her sensations are.

I was persuaded, however, to content myself with the gifts from the tree and leave the others until morning.

However, if it were stigmatized, and public opinion dramatically and pervasively changed, that would force policy change.

However, you’re obviously experiencing something bizarre.

However, I often have thought that a second sentence should follow: “Also, those who do know history are doomed to repeat it.”

However inaccessible to us may be the cause of the expression of will in any action, our own or another’s, the first demand of reason is the assumption of and search for a cause, for without a cause no phenomenon is conceivable. [A reason to say hello? 🙁 ]

It is, however, in her daily life that one can best measure the delicacy of her senses and her manual skill.

However, at present—and for the future as far as we can see—growth in technology outpaces growth in wealth. [Is there any growth in wealth? Can younger generations even become wealthy?]

However, I know their presence will inspire me, and I shall speak to them as I always do: clearly, impressively, and majestically. [Graeynissis 😀 ]

You can act however you want; I’m not going to stop you making a fool of yourself. [Please? 🙁 ]

But, however this may be, I cannot now write the letter which has lain in my thought for you so long. [But please just do it… 😀 ]

The assistant, however, did not confirm the doctor’s words.

However much he drank, he never lost his clearheadedness.

When she is talking with an intimate friend, however, her hand goes quickly to her friend’s face to see, as she says, “the twist of the mouth.” [Helen Keller]

However painful it may be to me, should the Almighty lay the duties of wife and mother upon me I shall try to perform them as faithfully as I can, without disquieting myself by examining my feelings toward him whom He may give me for husband.

The faces all expressed animation and apprehension, but it seemed to Pierre that the cause of the excitement shown in some of these faces lay chiefly in questions of personal success; his mind, however, was occupied by the different expression he saw on other faces–an expression that spoke not of personal matters but of the universal questions of life and death.

I thought, however, that the advantage she would derive would not repay her for the time and labour that such an experiment would cost.

Very glad, very glad to see you, he said, however, coming toward him with a smile.

Pierre, however, seized her and lifted her in his arms. [#Goals]

The mills, however, are still carried on.

This etymology, however, is not certain.

Often, however, her sober ideas are not to be laughed at, for her earnestness carries her listeners with her.

I did, however, try to give her the idea that love is the great continuer of life.

It seems worth while, however, to quote from some of her chance bits of writing, which are neither so informal as her letters nor so carefully composed as her story of her life.

Pierre, however, he adored.

All health and success does me good, however far off and withdrawn it may appear; all disease and failure helps to make me sad and does me evil, however much sympathy it may have with me or I with it.

The history they related to her, however, left her wanting to cry.

Her instincts, however, were telling her to run.

However, the thought of swan diving off a cliff the next time he called her a damn blood monkey was getting more tempting with each day!

Death, however, had different plans.

The ensuing silence, however, reminded her once more of their awkward status.

While he had given them permission to speak to her, he found opportunists distasteful, however loyal they were. [Loyal to themselves. 🙁 ]

His features, however, were similar, his eyes identical. [B? 😀 ]

However, with a burst of uncustomary loquaciousness, she changed the subject. [Oof 🙁 ]

This, however, gave Cynthia little solace.

He tried to hide it, however, if one really listened, they could ascertain that he came from a different time and place.

There sure are some unexplainable facets to our relationship, however.

She, however, saw the lines of pain and exhaustion under his eyes.

Her instincts, however, insisted that she check into one of the messages. [ 🙁 ]

Her mind, however, was gone.

However, she fell into a deep slumber soon after she lay down.

The Original Human, however, just crossed into his territory.

However, as soon as Dean explained his suspicions concerning the bugging of their phone, he captured Fred’s full attention.

However unusual their relationship might be, it was perfectly healthy.

Perhaps. However, the rule stands.

However, if attacked by Others, he preferred to level everything around them than take the chance he was the only one killed.

These are, however, by no means the heaviest – one, whose length is 7 ft.

He was tall enough that the movement caused her body to rest against his, however briefly.

Tonight, however, the two worlds she wanted to keep apart smashed together.

 

~ Appeal

There is an appeal hearing which you can go to. [Yay 😀 ]

You can have your appeal heard in private if you want to. [Sweet. 🙂 However, let’s keep this public.]

This appeal produced a painful impression.

Just for the sake of conversation, what kind of man would appeal to you?

I think part of the appeal when I first met him was the mystery – and his confidence.

He dripped sex appeal.

he supported an appeal to the people, but voted for the death sentence.

His ethical appeal is constant and stimulating.

Her eyes were shimmering with tears that only heightened her seductive appeal.

Jerome by an appeal to Deut.

Not that the idea didn’t have some appeal.

Appeal to the king was allowed and is well attested.

The distinguishing feature of this appeal was that the rule of the other appeals did not apply to it.

 

~ Divulge

It was as if she was being forced to divulge what she wanted to tell but had promised not to.

He even writes thus: ” 0 ye initiated ones, with purified sense of hearing, shall ye accept in your souls these truly sacred mysteries, nor divulge them to any of the uninitiated….

Howie directed the four of us to go someplace nearby, inside or outside, and not divulge the location.

divulge the details of her paranoia.

divulge anything.

divulge personal information such as an email address.

I almost feel too intimidated to divulge my personal details… … .

He also vowed, if he should bear rule himself, to make no violent use of his power, nor outshine those set under him by superior display, to make it his aim to cherish the truth and unmask liars, to be pure from theft and unjust gain, to conceal nothing from his fellow-members, nor to divulge any of their affairs to other men, even at the risk of death, to transmit their doctrines unchanged, and to keep secret the books of the society and the names of the angels.

You may want to consider registering with the site even though you may have to divulge a bit of personal information, like your address and e-mail address.

Dean paused before answering, not just to build the suspense, but to think how much information to divulge.

I will not sell, or otherwise divulge, your email address to anyone.

It’s important to be an active participant in therapy, but keep in mind, you won’t have to divulge any information that you don’t feel comfortable with.

Try not to divulge more than a simple answer to the questions posed to you. [ 🙁 ]

 

~ Then

Then he picked up another box.

She said something and then rode ahead.

And then everyone can benefit, equally and perpetually, from everyone else’s knowledge.

Then try to tell what it is, what it is like, what it is good for, and what is done with it. [ 🙁 ]

Then he tried to tell what it was like, what it was good for, and what was done with it. [ 🙁 ]

But then something totally unexpected happened.

Then, after a moment’s thought, she asked: Are we friends or enemies?

Then they took their guns, their axes, anything they could find, and hurried out.

And then he stepped forward, looking elegant in a dark tuxedo.

Until then I had been like a foreigner speaking through an interpreter.

May I wait here until then?

Then imagine GPS is layered in—very accurate GPS that tracks your every move, even in your own home.

 

~ Gentle

Her face was calm, gentle, and happy.

She put a gentle hand on Lisa’s shoulder.

A single gentle rain makes the grass many shades greener.

His voice was gentle as he instructed her.

She captured his neck in the noose of her arms, directing his head down to her with a gentle touch of her hand on the back of his neck.

“Better?” he asked, his voice gentle and warm.

He wasn’t gentle then.

Her soulful gaze and gentle words gave him the creeps.

Like the gentle dove in the fable she was to pine apart from me….

In a gentle flicker of light, he was gone.

He floated on the updraft of air off the water and then drifted to the beach below, changing into his human form as he landed with a gentle thud on rocky sand.

“I think you prefer war, my friend,” Jetr said with his gentle humor.

I received from them gifts that have the gentle concurrence of the heart, books containing their own thoughts, soul-illumined letters, and photographs that I love to have described again and again.

His gentle flirting reminded her of how charismatic he could be, when not telling her she was getting ready to die.

But are there any gentle, harmless animals in your fields?

He squeezed her with his thick arms, and again she marveled at how he managed to be gentle with her when he was so strong.

He had a gentle temperament, though.

Perhaps on that spring morning when Adam and Eve were driven out of Eden Walden Pond was already in existence, and even then breaking up in a gentle spring rain accompanied with mist and a southerly wind, and covered with myriads of ducks and geese, which had not heard of the fall, when still such pure lakes sufficed them.

They were all gentle and sympathetic and I felt the charm of their manner as much as I had felt the brilliancy of their essays and poems.

She was silent, and not only less pretty than at the ball, but only redeemed from plainness by her look of gentle indifference to everything around.

She stiffened as he stepped closer and placed a gentle hand on each of her shoulders.

She closed her eyes to the gentle flow and strange sensations: Jule’s warmth, her father’s hot-cold rain, the ancient power of the ruins.

It made him angry just because the idea of marrying the gentle Princess Mary, who was attractive to him and had an enormous fortune, had against his will more than once entered his head.

He bent his head, his warm lips planting gentle kisses along her neck and shoulder.

Xander fluttered kisses over her face, as gentle with her as he was brutal with the Others she watched him kill.

His arms surrounded her in a warm gentle embrace that had no urgency.

Gentle hands lifted her from the ground, and she buried her face in Bordeaux’s chest, sobbing.

“I’ve got a list of people I probably should,” he said with gentle humor.

He was sparring with another warrior, his fluid, destructive movements far from the gentle ones he used with her.

There was something about him… the way he moved and even the way he spoke, soft and gentle with such a deep warm voice.

Carmen sighed contentedly, remembering the gentle warm voice as it said those words the first time: “Come to daddy.”

She still sat motionless with a look of suffering on her gentle face.

The difference, and sometimes complete contradiction, between men’s opinions and their lives, and between one man and another, pleased him and drew from him an amused and gentle smile.

He looked at her, and she smiled the same gentle smile she used to greet humans to the underworld.

His gentle courtesy and quaint speech won my heart.

His large hand was unexpectedly gentle as it settled on her neck over where the demon bit her.

Coupling words with a gentle caress or lifting her into his arms and carrying her to their bedroom never failed to excite her. [I’d kill for this meowww what an exotic image.]

Most of the boys she dated would never have thought of practicing the age-old custom of walking around the car to open her door, or guiding her through the crowd with a gentle hand on one elbow.

He took her hands and helped her to her feet, his voice becoming soft and gentle, his gaze mystic.

“Worry not, gentle lady,” he said, aware of her scrutiny.

Her heart fluttered lightly as she met his gaze, and began to pound as his hands slid up her arms in a gentle caress.

Suddenly strong warm hands were on her waist, sweeping her into gentle arms.

His voice was gentle, and yet it seemed a little pensive.

Would he still be gentle and respectful, or would he suddenly demand husbandly rights?

His hand was so warm and the caress was so gentle that her eyes gradually closed.

So gentle and understanding.

She relaxed, enjoying the gentle way he caressed and suckled her breasts.

It wasn’t wild sex, but gentle respectful lovemaking.

Those delicious chocolate eyes were so gentle.

He asked, his voice low and gentle. [€ for someone who asks in this way.]

He understood the value of a gentle caress and a soft spoken word.

His hands left her face and slid down her shoulders and back in a gentle caress that ended on her waist.

His voice was strained, but the arms that held her were gentle and warm.

His magic warmed her from the inside out, the gentle current spreading through her body the longer they remained in contact.

He touched her again, the gentle stroke on her cheek sending warm shivers through her.

He didn’t sit on her and when he leaned forward to trap her wrists, he was gentle but firm about it.

His kiss was gentle, lingering and made her ache to feel his lips elsewhere.

The two distinguished authors were very gentle and kind, and I could not tell which of them I loved best.

Personally he possessed the charming manners of a polished grand seigneur: debauched and cynical, but never rude or cruel, full of gentle consideration for all about him but selfish in his pursuit of pleasure, he has had to bear a heavy load of blame, but it is.

She responds quickly to the gentle pressure of affection, the pat of approval, the jerk of impatience, the firm motion of command, and to the many other variations of the almost infinite language of the feelings; and she has become so expert in interpreting this unconscious language of the emotions that she is often able to divine our very thoughts.

I tried to imagine my gentle poet when he was a school-boy, and I wondered if it was in Andover he learned the songs of the birds and the secrets of the shy little woodland children.

The thought of their gentle courtesy and genuine kindness brings a warm glow of joy and gratitude to my heart.

His voice was low and gentle.

Her smile was gentle.

The Mason smiled with his gentle fatherly smile. [Do masons want to be freed? Is this – yes – possible?]

There was compassion in her sparkling gaze despite the gentle humor in her voice.

She is a kind, gentle soul and would never hurt you.

These writings bear the mark of a clear mind and a moderate and gentle spirit.

Now I must tell my gentle poet good-bye, for I have a letter to write home before I go to bed.

xxx

04:30 Kievitwijk, Antwerpen