FangCatje – Nederlandse versie

 

FangCatje

 

 

 

Een Zelfanalyse

 

 

 

 

 

Lil Fangs

 

 

 

 

 

 

 

 

© FangCatje is geschreven door Lil Fangs en uitgegeven door D.O.C.I.S. International. De inhoud mag niet worden gedeeld zonder het noemen van de autrice en mag niet worden herverkocht zonder de autrice hiervoor een monetaire compensatie te geven.

https://lilfangs.com

https://docis.international

https://thefangs.nl

https://store.docis.international

 

 

Heys

Introductie introductie, introductie. De eerste woorden van dit boek. Mijn potentiële lezer denkt nu: “Zal dit leuk worden? Is het de aankoop waard?”

Het zal in ieder geval leiden tot een hoop stof tot nadenken en nieuwe gespreksonderwerpen, weet ik omdat ik het geschreven heb. Of je het daar mee eens bent en of dit een leuk boek is kan je alleen maar weten wanneer je het uitgelezen hebt.

Zag je wat ik daar deed? “Heys” is een woord in mijn zelfverzonnen dialect (genaamd Cuddle). Het staat voor: “Alle woorden die je bij een begroeting en introductie gebruikt, in één.” Een samenvattend woord. Met dat woord en de eerste paragraaf probeerde ik je aandacht te trekken. Is dat gelukt?

Er zijn in de loop der jaren immers zo veel auteurs die een boek hebben gepubliceerd, en ieder boek heeft een begin/introductie en iedere auteur wil (uiteindelijk) goed beginnen, dus de competitie wat creativiteit betreft is ontzettend groot. Ik doe mijn best om strategisch op te vallen. Is dat gelukt?

Auteur zijn is maar een klein onderdeel van wat ik doe: ik ben propagandist. Een propagandist is iemand die een grote groep mensen direct en/of indirect wil aansporen tot een bepaald soort handelen.

Ik ben het type propagandist die wil dat je een zelfstandige keuze maakt. Daarom schreef ik na “Is het de aankoop waard?” niet: “Natuurlijk is het de aankoop waard! Dit is het beste boek aller tijden!” (“Kan … zijn” zou ik nog acceptabel vinden.) Ook al ben ik daar zelf – natuurlijk – meer dan volledig van overtuigd.

Op dit moment is het soort handelen waartoe ik je wil aansporen natuurlijk dat je dit boek leest – door middel van de persuasieve schrijftechniek die ik hier gebruik.

En verder wil ik alleen nog maar meningen horen op basis van onafhankelijke, volledig zelf geformuleerde ideeën. Alsjebleift niet precies nazeggen wat je geleerd of gelezen hebt. Ik vind namelijk dat de wereld meer creativiteit nodig heeft. Word jij ook zo moe van hoe erg alles op elkaar lijkt?

Over dingen die op elkaar lijken gesproken: in dit boek ga ik weer verder met zorgen voor opheldering over mezelf en mijn propagandistisch doel.

Met “opheldering over mezelf” bedoel ik zorgen voor meer verduidelijking over mijn kant van het verhaal over wat er met mij, Dominique Daniëlle Elia, is gebeurd in 2017, en waarom er daardoor zo onnodig veel afstand tussen ons is gecreëerd.

“Dankjewel dat je door het delen van social media berichten en buiten zoeken hebt willen laten zien dat je om me geeft.” “Sorry voor wat er in 2017 is gebeurd.” Is dat wat je van me wil horen? (Negeer je me daarom?)

Je kon niet van tevoren weten dat dat vermissingsbericht nooit verspreid had moeten worden en mogen worden. Je wist niet dat ik het delen van dat bericht en dat men de inhoud ervan geloofde, zou zien als verraad.

En toen jij het deelde wist ik niet eens dat ik als vermist opgegeven kon worden (op zo’n manier).

Goedhartige jij deed het beste wat je kon doen, en wist (waarschijnlijk) niet dat je anticipeerde op een leugen die nooit verspreid had mogen worden. De imagoschade die ik door dit alles heb opgelopen is bijna onherstelbaar en het is op zo een ontzettend grote schaal gepropageerd. (Maar gelukkig ben ik propagandist en kan ik een beetje “spinnen”. (Haha miauw, met “spinnen” refereer ik naar de public relationsterm “spin”, wat staat voor: “Het verhaal van een tegenovergesteld perspectief laten zien”.) Ik wil namelijk dat niemand anders deze hel overkomt.)

Als je me werkelijk kent, dan weet je dat ik teveel zelfcontrole heb om ooit een psychose te kunnen krijgen.

Ik vind het verontrustend dat nooit de kans heb gekregen om op dezelfde schaal mijn kant van het verhaal te laten horen. Wat was het een verschrikkelijk debuut. Je denkt toch niet dat ik je ongerustheid wil? Maar mijn schrijfwerk wordt niet op dezelfde manier gedeeld.

Statusgeoriënteerde ik wilde niet dat de wereld over haar depressie en dysfunctionele familie te weten zou komen, en was te druk bezig met het proberen te ontvluchten van de realiteit.

Uiteindelijk houden we heel veel van elkaar en is het belangrijk dat we elkaar de rest van het leven bijstaan. (Daar werkte ik immers al mijn hele leven naartoe.)

We hebben een bijzondere toekomst samen. Tenzij je denkt dat ik vermist wilde zijn voor een “15 seconds of fame”. Als je (nog steeds) gelooft dat ik vermist wilde zijn voor een beetje aandacht, hoef je alleen maar de volgende passage te lezen en wil ik dat je voor de rest van mijn bestaan uit mijn zicht blijft en niets meer van me leest:

“Nee, jij tering idioot. Ik wil je aandacht niet eens. Ik had het te druk met zelfmoord proberen te plegen, omdat tyfus idioten zoals jij het hele fucking universum verkankerd hebben en er teveel idiote demonen zoals jij op deze aarde rondlopen om nog enige hoop te kunnen hebben op een beetje verbetering. Tot nooit meer ziens.”

Ik wil niet “een beetje aandacht”. Geen “15 seconds of fame”. IK WIL GESCHIEDENIS SCHRIJVEN!!!

Ik wil de goedhartigen aansporen tot de onherstelbare, internationale vernietiging van de fraudulente nexus tussen het politiek, economisch en wettelijk systeem, die de hele wereld (verder) naar de tyfus heeft geholpen, en dat alles wordt vervangen door het Fangyistisch systeem: mijn doctrine.

Ik wil de nieuwe Alexander de Grote, Cleopatra, Willem van Oranje, et cetera zijn waar de kinderen van je kinderen over zullen leren.

Omdat ik de héle wereld “een gigantische make-over” zal geven. (DÁT is geschiedenis.) En niet omdat de hele wereld mijn – als het goed is inmiddels permanent verwijderde – Facebookpagina’s heeft gezien.

Ik vind social media sowieso ook overrated, trouwens, met al die zogenaamd grappige foto’s en filmpjes. Het leven buiten het internet moet in waarde hersteld worden.

Iets wat ik al een groot deel van mijn leven ontken is dat ik nog niet klaar ben voor het leiden van mijn revolutie: ik moet eerst nog een aantal opgekropte emoties, herinneringen en trauma’s verwerken. In die 22 jaar dat ik in leven ben is er een hoop gebeurd.

Ik wilde nooit dat men weet dat ik emotionele problemen heb. Met de status die ik wil hebben, is een goede reputatie een vereiste, dus heb ik altijd mijn best gedaan om mijn emotionele problemen (en niet “psychische problemen”, zoals er in die virale leugenachtige campagne verkondigd werd) te verbergen. (Door die campagne is mijn reputatie onnodig internationaal beschadigd.)

Maar na op 27 mei 2019 opnieuw, tegen mijn wens in en zonder enig juridisch proces, diezelfde lijdensweg door de gevangenis van het Nederlandse zorgsysteem zich begon te herhalen, waar men mijn intelligentie totaal niet begrijpt (en kan begrijpen), maakte ik een belangrijk strategisch besluit: ik ga passende hulp zoeken voor mijn emotionele problemen.

Ik heb het daar ook meerdere malen geprobeerd, hoor: mijn zelf-analyse gestructureerd schriftelijk uitwerken op een paar bladzijden en dan en dan vragen of ik aan de hand daarvan psycho-analytische informatie en adviezen kan krijgen. (Ik heb zelfs een heel blog erover.) Maar er is in de nationale psychiatrische fabriek een te groot principaal-agentprobleem: een grote lap tekst kost teveel tijd en moeite en het label psychoot/schizofreen is ontzettend makkelijk te bestempelen (bij iemand die vrij denkt).

Inmiddels ben ik ontzettend blij om buiten die gevangenis de juiste psychoanalyticus te hebben gevonden. (Dat gebeurde gisteren [ = 26 juni 2019].)

Mijn beste lezer, ik wil zo ontzettend graag je multifunctionele toekomstig leidster zijn dat ik het ontzettend belangrijk vind dat je me – zowel mijn goede als mijn slechte kanten – doorgrondig kent. Ik wil dat als je me als jouw leidster accepteert, je ook precies weet wie je accepteert.

Daarom deel ik de gedetailleerde zelf-analyse die ik met mijn psychotherapeut zal bespreken, met jullie allemaal, in dit boekje genaamd FangCatje.

 

 

Inhoud

Heys

Symptoom 1: Woede

Symptoom 2: Angst

Symptoom 3: Emotionele pijn

Symptoom 4: Extreme walging

Symptoom 5: “Nymfomanie”

 

FangCatje cover

Indien je geïnteresseerd bent, raad ik je aan om mijn (nu gratis) essay Disrupting The Silent Pyramid te lezen. Bedankt voor het lezen 🙂 .