– – – – 09/05/’19

Offline

Ik heb me echt lang niet zo vrij gevoeld.

https://lilfangs.com/fangyist-souls

Wat mijn blog content betreft val ik ontzettend in herhaling. Minstens tot en met mijn samenkomst met dr. Crutzen, zal ik daarom offline zijn. Wel zal ik af en toe mijn e-mail checken, dus als je me wil bereiken, kan dat via d.elia@docis.international.

Ik werd zo geconsumeerd door het schrijven om mijn concept en identiteit te definiëren, dat ik vergat dat alles online eigenlijk waardeloos is.

Ik hoop dat de technologie zich zodanig verder zal ontwikkelen, dat het concept van de online persoonlijkheid zal verdwijnen, en het leven zelf een uiterst bovennatuurlijke ervaring wordt. Daar zet ik me voor in.

En voor Cuddles 😀 . Because I love youuu ♥

Ik wil mijn samenkomst met dr. Crutzen sowieso op camera vastleggen. Hopelijk zien jullie vanaf dan (of misschien zelfs eerder al) mijn ware, (monocratische, maar open voor goed advies) gezicht.

Tot snel, mijn lief ♥

– – – – 06/05/’19

De Rest van de Strategie

Het filmpje hierboven is belangrijke uitleg. Verder is, zoals de afgelopen twee jaar, mijn strategie wachten tot ik dr. Crutzen na die ontzettend lange tijd eindelijk mag zien en we verder kunnen praten over hoe we het Stratagem eindelijk in de praktijk kunnen brengen, featuring other Graeynissis 😀 .

Morgen ga ik een nieuw filmpje in het Nederlands maken, tenzij mijn bevrijding vervroegd wordt (is wat ik iedere dag hoop, meer dan de afgelopen twee jaar).

Youtube & korte filmpjes

Mijn publiceren is op dit moment lekker all over the place en hier zijn dus nog wat meer filmpjes die nog niet in dit “artikel” stonden, in semi-publicatievolgorde:

https://www.youtube.com/watch?v=fTIpy0GzcuE&t=2342s

https://www.youtube.com/watch?v=KE0kGxIXFyE&t=518s

Ik ga nu mijn powerpoint voor mijn praten over de link tussen Fangyisme en D.O.C.I.S. International afmaken, dat filmen en koken. Of mijn filmpje voor of na het eten af is weet ik nog niet… xxx

– – – – 01/05/’19

Instagram

Normaal gesproken deel ik in mijn dagboek dat ik aan het koken ben. Vandaag deed ik dat op Instagram 🙂 . (Beetje beschamend, want het kan natuurlijk niet op tegen al die gelikte kookvideos die je overal kan zien.)

Mid-eating

Ik heb ook een filmpje gedeeld van toen ik piano aan het spelen was & toen ik in de sportschool was.

Mijn hoeveelheid volgers, likes, views et cetera is echt zwaar deprimerend.

– – – – 29/04/’19

Praten tegen een muur

Zo voelt dit. Dit is niet het eind resultaat van mijn werk. Maar dat wist je natuurlijk al, omdat je alles al gelezen hebt :). [Dat was mijn depressie gecombineerd met PTSS die zich uitte in deze sarcastische opmerking die is veroorzaakt door het treurige feit dat iemand die nu pas begint met kijken waar dit allemaal eigenlijk over gaat, zo veel in te halen heeft dat de manier waarop er op deze strategie geanticipeerd zou moeten worden, voor diegene niet 1 2 3 duidelijk is.]

– – – 25/04/’19

Ik wil echt godverdomme uit huis

Het is weer “business as usual”. Het probleem is dat ik dit leven achter me wil laten – inclusief de mensen – maar ik hiervoor het kapitaal niet heb. Ik ga hoe dan ook vandaag weg. Ook al slaap ik weer minstens 3 dagen buiten, net als in 2017. Ik ben zooo klaar met deze man. Echt. Hier eerst een voorproefje.

https://www.youtube.com/watch?v=efTIEZhaOXY&t=35s 

Intussen

Intussen doe ik wat web en social media onderhoud. Ik ben onder andere bezig met het instellen van Push Notificaties, zodat ik binnenkort geen gebruik meer hoef te maken van andere social media. Heb jij het notificatieverzoek al gekregen?

– – – – 23/04/’19

Ik ben moe

Na meer dan een jaar lang continu een lange en diverse reeks aan boeken en blog posts schrijven – die niemand leest – voelen mijn hersenen aan alsof ze het ieder moment kunnen begeven. Ik ben daardoor ook te vermoeid – en pici teleurgesteld – om te denken aan een nieuwe low-budget (door de diversiteit, mijn ongeschooldheid en mijn lage inkomen kan ik geen aanspraak maken op kapitaal) manier om mijn concept te innoveren, omdat dat me weer veel tijd en hersencapaciteit gaat kosten. Daarnaast vind ik dat mijn andere publicaties nog niet genoeg aandacht hebben gekregen voor iets nieuws.

Dus dit artikel zal steeds bovenaan blijven staan, omdat ik de datum zal blijven updaten naar de datum waarop ik een stuk tekst toevoeg 🙂 . Intussen wacht ik ook op de heropening van mijn Cold Case (over mijn vermissing, over de onterechte imagoschade en privacyschending, over de criminele manier waarop de politie me heeft behandeld, over de onterechte diagnose schizofrenie en de hartverscheurende gevolgen daarvan, de manier waarop ik mijn hele leven al financieel aan de grond gehouden word, et cetera), die als het goed is mid-mei plaatsvindt. (Maar intussen heb ik nog steeds geen vast inkomen 🙁 . Ik kan pas echt goed werken wanneer mijn naam gezuiverd is en niet meer als schizofreen word gestigmatiseerd.)

Twitter

@LilFangs_

Sinds de publicatie van dit artikel (de 21ste van de maand April), ben ik zeer actief geweest op Twitter, voor promotie. Ik kon het ook niet laten om me gelijk met allerlei politieke discussies te bemoeien.

Voor het behouden van een uitlaatklep, terwijl ik mijn hersenen wat rust geef en wacht tot mijn publicaties hun welverdiende aandacht hebben gehad (GRRRRR OP MINSTENS DE ZELFDE SCHAAL ALS DIE LEUGEN VAN EEN VERMISSINGSCAMPAGNE), zal ik daar nu wat actiever op zijn.

Het is ook een wat toegankelijkere manier van corresponderen, voor mensen die eerst nog wat meer willen zien voordat ze mijn blog bezoeken.

Solliciteren = huilen

Als ik een euro zou krijgen voor elke keer dat een bedrijf/recruiter/whatever me een, “Probeer het maar ergens anders,” bericht heeft gestuurd, zou ik inmiddels met pensioen kunnen.

En dat terwijl ik eigenlijk absoluut niet in loondienst wil gaan werken. Ik wil graag een baan die bij mijn intelligentie past, maar de meeste banen voor mijn leeftijd en opleidingsniveau, vallen zwaar onder dat niveau.

Het allerliefst zou ik voor vele bedrijven en individuen als een inhuurbare propagandist werken. Met kortetermijncontracten. Maar daarvoor heb ik een netwerk en aanbevelingen nodig, en die heb ik beiden niet 🙁 .

Zoekwoordsuggesties

Indien je/u meer achtergrondinformatie over dit blog wil, raad ik de volgende zoektermen aan: (Door die termen te zoeken, door op de loep rechtsbovenaan het scherm te klikken, vind u/je namelijk een aantal typische Lil Fangs blogberichten.)

  • Schizophrenia / psychotic / psychosis / psychotisch / schizofrenie (= dat ongevraagde wat ik probeer aan te vechten, want ik ben het niet met dat stigma eens)
  • Missing
  • Justice
  • Police
  • Nosce Te Ipsum
  • D.O.C.I.S. International
  • The Head Cuddle / brain-to-brain communication (is hetzelfde, maar The Head Cuddle is mijn zelfverzonnen dialect voor het device)
  • Sea level / water level / zeespiegel
  • My B

– – – 21/04/’19

Ba-dum-tsss

Het grappigste van deze hele website is dat ik mezelf steeds uitdruk in het Engels, terwijl dat mijn eerste taal helemaal niet is. Ik vind gewoon dat de politieke verwevenheid van Nederland in alle andere landen ter wereld gewoon een keer goed onder de loep genomen moet worden (want hier is veeeeel meer aan de hand), en dat we dat moeten gebruiken als het begin van de nu zeer hoog nodige internationale hervorming (een voorbeeld van een internationale connectie is het Nederlands belastingsysteem dat als een mafiabaas is die altijd “WHERE THE FUCK IS MY MONEY!?” schreeuwt, zodra je hier een cent verdiend hebt of hier geboren bent, en dat dat echt anders moet [het noemt zichzelf een belastingparadijs (Google het maar: “Nederland belastingparadijs”), maar dat is geen waarheid, maar valse marketing en PR], want dat geld wordt niet goed besteed), en daarvoor wil ik mezelf als uitgangspunt gebruiken, gezien mijn extreem diverse lijst van talenten, aspiraties, gewoontes en wettelijke wensen. Het Engels is een een stuk toegankelijkere taal. (Het wordt meer gesproken, wereldwijd onderwezen en cursussen zijn heeeeel makkelijk te vinden, ongeacht waar je woont. Maar gelukkig kan er ook online vertaald worden – gezien deze post in het Nederlands is – hoewel dat niet altijd even accuraat is.)

Dit is stiekem wel een heel interessant verhaal

Daarnaast zullen veel verschillende mensen zich kunnen herkennen in mijn verhaal. Dat ik bijvoorbeeld zwart ben, maar de Nederlandse nationaliteit mijn enige nationaliteit is, is een lang verhaal dat begint met slavernij, wat ik met vele andere kleurlingen [denk bijvoorbeeld aan African-Americans (die niet weten waar hun voorouders precies vandaan komen 🙁 ) en Nederland dat (slavenkolonie) Nieuw Amsterdam ( = New York) aan de Britten overgaf, in ruil voor Suriname] gemeen heb. Er zijn misschien zelfs meer Surinamers uit Suriname in Nederland, dan er Surinamers in Suriname zijn. Het is niet echt te tellen, want eens was Suriname onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden (tot 1975). En mijn geboorteplaats is Rotterdam. Ik ben, van mijn familie, de derde generatie in Nederland.

“Ojo Lil Fangs is altijd vet onduidelijk waar gaat het nou eigenlijk over ze legt het niet eens uit bla bla bla”

Ik heb deze post gemaakt omdat ik in de stemming ben om mijn gedachten zo puur mogelijk te delen, en die betrekking hebben op zo veel verschillende onderwerpen, dat ik het maar op deze manier ga aanpakken. Ik denk dat het een fijnere gebruikerservaring is, wanneer je niet naar een volgend artikel hoeft door te klikken voor de volgende dag. Vandaar dat het nu één artikel wordt voor alle levensfilosofie en random gedachten, zolang ik nog in deze beroerde situatie leef. Met mijn eigen verdere bezigheden zal ik u wekelijks updaten 🙂 . Ik voeg alles aan deze post toe, tot ik eindelijk gehoor heb gekregen wat betreft mijn cold case. Ik ben geen schizofreen en had die diagnose NOOOOOOOOOOOIT mogen krijgen. (Dat verhaal komt in vrijwel iedere persoonlijke post voor [voorbeeldje] en ik houd er eigenlijk echt niet van om mezelf meer dan twee keer te herhalen omdat mensen de moeite niet willen nemen om te lezen wat ik nog meer heb geschreven. (Zo erg dat ik er pittig fel van kan worden.))

Een beetje respect zou ik wel fijn vinden

Ik wil echt veel liever met “u” aangesproken worden, trouwens. Vooral omdat mensen echt fuuuuucking respectloos zijn tegen mij, en ze dan alsnog fucking respect van mij verwachten!? Ik wil dan dat het de gewoonte wordt om me met “u” aan te spreken, omdat ik in mijn verbale communicatie altijd mijn best doe om lief en respectvol voor iemand te zijn. Plus, ik wil graag wat meer respect voor mijn intelligentie. Vooral van mensen die echt fucking dom én respectloos zijn. Ik doe dit namelijk ook voor hen.

Waarom nog meer Nederland als startpunt?

Publieke stock trading begon met de Nederlandse piraterij en slavernij. De VOC en later ook de WIC. (Voel je vrij om de feiten te controleren door je eigen onderzoek te doen, in case you do not believe me.) Vandaag de dag zijn vele mensenlevens verweven in de aandelenmarkt. (Niet de mijne, in de zin van zelf geen aandelen bezitten. Maar in mijn omgeving hebben ONTZETTENDDDD veel mensen aandelen. En volgens mij zijn de Nederlandse pensioenfondsen nu afhankelijk van bitcoins en wapenhandel. (Dat men überhaupt nog steeds denkt dat een pensioenfonds de verdere vergrijzing aan zal kunnen…… Het is echt tijd voor hervorming.)) Ik heb de correlatie tussen de aandelenmarkt en uitstoot al een aantal keren uitgelegd. En waarom de waarde van geld gebaseerd zou moeten worden op wat er op dit moment in de natuur beschikbaar is ( = niet zo veel). We moeten het gesprek dat werkelijk gevoerd moet worden – dat gesprek waarvoor velen wegdeinzen [haha I see you 🙂 ] – ECHTTTTT NIET langer uit de weg gaan.

Gemeenheid is onderdeel van de Nederlandse cultuur, en dit verspreidt zich over andere culturen, als een soort epidemie. Niet alleen door het piraten- en slavernijverleden (die als “heldendaden” worden gezien). Een ander voorbeeld is dat vele Nederlanders een gesprek beginnen door middel van een belediging.

Gisteren, bijvoorbeeld, toen ik door de supermarkt liep met een trench coat aan, terwijl de rest van de mensen in t-shirts en korte jurkjes enzo rond liep, en ik een verre kennis tegen het lijf liep, was het eerste wat hij tegen me zei, nadat ik hem begroet had met “Hallo” en hem later weer tegen het lijf liep in een ander deel van de winkel, “Je ziet er uit alsof het winter is,” zei. En als ik dan “Hou je bek gewoon als je niks te zeggen hebt, want dit is toch geen manier om een fucking gesprek te starten,” zeg, dan ben ik weer fout. Daarom zei ik: “Het weer kan zomaar omslaan. Ik ben graag voorbereid.” The truth is: gister was het niet zo warm en ik kom de afgelopen twee jaar niet zo vaak buiten, dus de trench coat was een impulsieve keuze, en ik vind een luchtige trench coat aan doen met 23 graden echt niet zo winters. Met die opmerking zeg je indirect dat iemand zich niet normaal gedraagt. Op die manier vind ik het een woordenwisseling die helemaal niet plaats had hoeven vinden. Ik voel me namelijk al kut genoeg zonder die kutopmerking. Voor de gemiddelde Nederlander is een gesprek als in dat voorbeeld normaal. Ik hoop dat ik niet de enige ben die daar een ontzettende bloedhekel aan heeft.

En dan nog niet eens te beginnen over zwarte piet en hoe vaak ik daar niet mee vergeleken ben in mijn jeugd. Fucking walgelijk en barbaars. En de haat die er wordt verspreid door Nederlandse nieuwsmedia en BNners.

Ik vind dat de mensen die niet respectvol met elkaar kunnen omgaan, van elkaar gescheiden moeten worden. Zo kunnen alleen de mensen die met elkaar overweg kunnen, met elkaar samen leven, en is de wereld een een stuk vreedzamere plek. De mensen die ruzie zoeken met alles en iedereen moeten echt verrrrr uit mijn buurt blijven 🙂 . (Dat is maar 1/1000 van mijn hele idee voor maatschappijhervorming.)

Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen! 🙂

Ik snap niet waarom een moeder besluit om uitgerekend op Eerste Paasdag met één dochter (en haar vriendje) + kennissen naar Spanje te vertrekken (ik zei eerder Portugal, maar het is dus Spanje), en ik nu alleen zal zijn met mijn “vader” en twee oma’s, die niet eens zijn uitgenodigd voor het restaurant diner van vanavond. Een diner samen met andere mensen die “waarschijnlijk” niet eens mijn biologische familie zijn. Snapt iemand anders dit?

Uit solidariteit heb ik wat boodschappen gedaan om morgen een brunch voor te bereiden voor mijn oma’s (alleen dat is “oma” en oma, als mijn “vader” mijn vader niet blijkt te zijn, na een DNA test, die nog steeds uitgevoerd moet worden) en “vader”, morgen.

Eerlijkgezegd zou ik liever bij Benoît of een andere Graeyniss aansluiten vandaag. En morgen. En voor altijd. Cishe :D.

Waarom ik niet mee ben gegaan naar Spanje? Omdat je daar geen kant op kan [ze gaan naar een vakantiehuis (van twee huisjes/huizen) op een heel afgelegen plek], en het vermaak dan aankomt op gesprekskwaliteit, en dan wordt het Suriname all over again ( = net zoals die vakanties daarheen), en dat houd ik niet langer vol dan een paar minuten. Ik word ontzettend snel geïrriteerd wanneer ik een gesprek te oppervlakkig vind, maar probeer dan tegelijkertijd nog beleefd te blijven, en na verloop van tijd gaat dat gewoon mis.

Hier kan ik eindeloos workaholic zijn, naar de sportschool gaan en Graeynissis stalken, en wordt er geen gezelligheid van me verwacht. En een baan zoeken haha meoww I hope I may hug this Vicje :D.

Nog een vraag

Probeert deze persoon hier te zeggen dat ze denkt dat er niet maar één auteur is op deze website? Want dat zou me echt FUCKING PISSIG maken. Ik word er namelijk SCHIJTZIEK van dat mensen me incompetent noemen/vinden. Dat anderen niet in staat zijn zo goed te schrijven als ik (op 22-jarige leeftijd), wil niet zeggen dat ik niet bovennatuurlijk getalenteerd kan zijn. Er is maar één Lil Fangs en ik zal dat dolgraag willen bewijzen en na dat bewezen te hebben het liefst even een beetje frustratie luchten.

Ik heb weliswaar, gezien ik ook de webdeveloper ben van zowel LilFangs.com en Docis.International, voor mezelf, in verband met veiligheidsredenen, een administrator en een editors account aangemaakt, in plaats van alleen een administrators account te gebruiken, maar ik post de laatste tijd blog berichten vanaf beide accounts, dus vandaar dat het kan lijken alsof er meerdere auteurs op dit blog zijn.

Ik ben geen fucking fraudeur en iedereen die dat over mij durft te denken, mag sterven van mij. Waarom tf zou je een hele persoonlijke websites maken met de meest gedetailleerde persoonlijke ervaringen, op de meest hoge frequentie in de geschiedenis van de mensheid, maar dat dan niet eens zelf schrijven? Dat klinkt echt fucking dom.

– – –

De uitgelichte afbeelding is gemaakt door Chevanon Photography, gedownload van Pexels.com

Gekozen omdat ik me (alleen) op LilFangs.com als een vis in het water voel, en omdat Benoît me in brain-to-brain communication pesce noemt en ik hem visje 😀 .